Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ostrov monster / Monster Island (2019)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 15% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ostrov monster / Monster Island (2019)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 15% Názov:Ostrov monster / Monster Island (2019)(CZ)[TvRip][720p] = CSFD 15% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:3.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-31 Peerov:29 (Seed: 29, Leech: 0)
    Zaner:Akcni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: niesu
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/732010-ostrov-monster/prehled/
    Akční
    USA, 2019, 83 min



    Obsah:
    Miliardář Billy Ford se snaží v Kermadeckém příkopu z hlubokomořské vrtné plošiny najít nové nerostné suroviny. Lidé však protestují proti těžbě, protože by mohly zmizet formy života, z nichž mnohé jsou pro vědu nové a jinde neexistují. Formy života, které mohou zmizet dříve, než zjistíme, co jsou zač. Ničí jedinečné mořské prostředí, které jinde neexistuje. Geologové mají povolení jen k průzkumu, ne k odběru vzorků, ale Cherise Ramonová si s tím těžkou hlavu nedělá. Povolení k odběru vzorků bude trvat týdny, je to jen papír, který stejně dostanou a případná pokuta bude nižší, než cena další výpravy. Její kolega Riley James nakonec souhlasí. Jakmile se robotický podmořský bagr přiblíží, stane se něco nečekaného. Na mořském dně se objeví obrovský tvor, který zjevně nesouhlasí s jejich počínáním a jedinou ranou bagr za miliardu dolarů poškodí. Billy Ford není nadšený, ale z klidu ho to zatím příliš nedostává a hodlá bagr zachránit. Všichni jedou k příkopu.  Musí s sebou vzít i Sarah Murryovou, námořní pozorovatelku pro mořské dno. Jejím úkolem je z pověření vlády zajistit, aby se dodržovaly předpisy o ochraně životního prostředí. Je absolventkou vysoké školy s titulem z geomytologie – používání příběhů a mýtů k potvrzení přírodních katastrof v historii. Když dorazí na místo, kde ztratili bagr, Ford se rozhodne, že to prozkoumá v ponorce. Nestačí mu poslat ke dnu robota. Celý tým, včetně Murryové tedy nastoupí do ponorky, aby se potopili do 3400 metrů. Ponorka je dimenzovaná na hloubku 4000 metrů, ale podle Forda by vydržela i větší tlak. Když se přiblíží k místu, kde by měl být bagr, Riley si všimne, že celá topografie je jiná. Jako by byl celý povrch dna seškrábaný. Pokud to není nějaká jejich konkurence, a to zřejmě není, co to tedy je? Jakmile rozsvítí reflektory, ponorka se začíná otřásat jako kdyby dostala zásah. Jen se štěstím se jim podaří vynořit nad hladinu, ale když se podívají, jak se jim to podařilo, spatří něco, co jim vezme dech. Jejich ponorka je na chapadlu obrovského monstra z hlubin. Je to kaiju. Zrozený z ohně, zrozený z moře. Domorodé pověsti vyprávějí o obřím tvorovi, který je z ohně sopky, co pochází z moře. Ford varuje lidi na pobřeží kam se blíží obrovská vlna tsunami z toho, jak kaiju máchnul chapadlem a pokud bude tímto způsobem pokračovat, dorazí kaiju k pobřeží do několika hodin. Musí vyhlásit varování. Kaiju je letecky bombardován a posádka ponorky má problém. Kaiju má magma místo krve a obrovská teplota by mohla narušit konstrukci lodě. Formy, co žijí na sopečných vývěrech, existují mimo rámec biologie. Z životu nebezpečné situace se jim nakonec podaří uniknout, ale kaiju míří k pobřeží. Při stejném tempu tam dorazí tak do šesti hodin...


       
       








    Filmy CZ/SK dabing









    sonano, Miira, Adlawa, roman-beran, sa58, benysex, depechemode,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    geralt69
    Ratio 0.09

    VIP

    31/03/2024 21.54.11
    Wow, braky miluju...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.127 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:34
    memcache

    TOPlist